Categories
Uncategorized

С какво да комбинираме облеклото си

Всяка жена е добре запозната с последните тенденции в модата. Тоалетът е важна дума за жените, защото все пак допринася за тяхното излъчване и визия. По-ефирните, модерни и добре подбрани облекла ни карат не само да се чувстваме, но и да изглеждаме по-добре.

Да обаче дори и най-скъпият тоалет не струва абсолютно нищо ако не се комбинира с подходящи аксесоари. Те са точно този компонент от облеклото, който придава на една дама индивидуалност. При избора на подходящи аксесоари тя има пълна свобода и може да ги комбинира по всякакви стилове. С две думи – единствено и само по аксесоарите може да разберем дали една жена действително има добър вкус, стил и усещане за модата.

Знаете ли кой е най-явния признак на това, че на една жена ѝ липсва вкус? Неносенето на аксесоари естествено. Просто ги носете. Задължително е. Изборът им е направо безкраен. Те варират от шалове, колани и чанти до слънчеви очила, фиби, шапки, дълги чорапи, ръкавели и каквото още можете да ви дойде на ума. Както казахме – наистина голям избор. Единствено и само Вашето въображение би могло да постави граница.

За да бъдете модерни и забележими изобщо не е достатъчно просто да носите някакви аксесоари. Необходимо е да комбинирате най-удачните за Вашето облекло. Следователно трябва да се научите да подбирате правилно тези аксесоари към собствените си тоалети.

Бижутата – много подходящи са за бизнес облекла, елегантни костюми и рокли. Ежедневното облекло не може да се съчетае с бижута. Единствено изключение правят пръстените и обеците, които не сваляте.

При една официална рокля с дълбоко деколте спокойно може да си сложите колие и обеци и да комбинирате с подходяща гривна. Ако предпочитате злато – само с черни или бели дрехи. Цветът му е доста специфичен и си пасва единствено и само с по-неутрални цветове.

Дамските чанти. Кожените чанти с презрамка, без значение дали са или не лачени са стара и залязваща мода, но пък много дами ги купуват. Ако сте с по-елегантен тоалет – трябва ви малка дамска чанта за ръката. Ако я комбинирате и с ръкавели вече ефекта е страхотен.

Categories
Uncategorized

Как да избираме качествени дрехи за нашите деца

Подборът на наистина качествени детски дрехи може да е по-труден отколкото си мислите.

Дребосъците обичат да капризничат и не е изключено многото часове прекарани в лутане по магазините за детски продукти да се окажат абсолютно напразни. Има редица правила, с които е добре да се съобразите, когато подбирате дрехи за вашите малчугани.

Избирайки новите дрешки важно е да имате предвид годините на детето ви. Дрехите за дечица могат да бъдат разпределени в три възрастови подкатегории – бебешки дрешки,, дрехи за подрастващи и дрехи за ученици. Между тях общото е, че независимо от възрастта на малчуганите, те биха искали да се почувстват красиви и свободни. Твърде натруфените дрехи биха ограничили значително свободните движения на детенцето. Препоръчва се облеклото за деца да е изработено от памучна материя. Памучната материя дава на меката кожа на детето да диша. Недейте да избирате детски дрехи направени от синтетични материи.

Малчуганите са постоянно в движение. Те играят, бягат и се изпотяват. Синтетичната материя би създала спарването на кожата, а в най-лошия случай – алергия. Когато купувате детската дреха внимавайте с размера на дрехата/дрехите. Много по-добре е да изберете някоя дреха, която е с един номер по-голяма.

Децата растат за отрицателно време. Често пъти, дечицата нямат възможността да износят новите си дрешки, тъй като за нула време са пораснали и дрешките не са им по мярка вече. Дрешките на дечицата трябва да са направени от здрави и плътни материи. Малките обожават да се играят с дантелките и панделките по новите панталонки и блузки. Именно поради тази причина не е препоръчително да купувате облекло, което е украсено с висящи елементи. Запомнете, че дечицата много харесват да се чувстват независими и свободни. Те биха желали да се обличат и събличат съвсем сами. Добре е детските дрешки да са не с копчета, а с цип. Този цип трябва да е поставен на достъпно място, за да може детето да го стига. Ако пък вашето дете не желае да носи новата си дреха, най-вероятно основната причина се крие в трудността да я облече и съблече. Купете на детенцето комплекти за детската градина, за игра навън и за специални поводи. Нали не смятате, че мъничко дете ще се чувства удобно с нова розова рокля в пясъчника?! Дори и малки, дечицата много обичат да се почувстват харесвани. Когато избирате детски дрехи за тях забравете всякакви желания тъмните цветове. Мъниците се радват на шарените и ярки дрехи. Дреха на точки, с каре или на райета ще се стори наистина интригуваща за малките. Бъдете внимателни при подбора на нюансите. Ако имате син, по-добре оставете розовите дрехи за момиченцата.