Categories
Uncategorized

Но как да изберем комфортно бельо

women underwear

Скорошно проучване информира, че значително повече от 80% от американците употребяват подобно бельо в целия си съзнателен живот. Безсъмнено това показва, че много хора не се доверяват на марки, които не са запознати, не искат да пробват с различни модели и материи, понеже за много от хората намирането на чисто нов вид бельо се приема като некомфортно при носенето му. Ето няколко полезни препоръки как точно да си купите красиво и приятно бельо.

Намирайте си коректния размер

За да ви е приятно бельото, то наистина трябва да е и коректния размер за Вас. Бельото, което Ви пристяга, опъва, забива в кожата не е за Вас. Докато си закупувате бельо, бъдете честни със себе си и си вземете Вашия собствен номер, а не малък. Абсолютно никой не иска да си закупува бельо в размер XL или XXL, но ако наистина този е вашия, не се срамувайте, по-хубаво си купете такъв, иначе по цял ден да се чувствате наистина некомфортно. Не забравяйте, че когато бельото е малък номер от Вашия, то ще Ви пристисква и даже ще се вижда много повече, дори и през дрехите.

Непременно търсете добри и качествени материи

Изборът на подходящата материя на бельото е изключително важно. Не малко материи възможно е да доведат до дискомфорт при носене. Непременно се оглеждайте за меки и гладки материи. Бельото с дупки и бельо с дантела, въпреки, че изглеждат доста привлекателно, може да Ви образуват обривания, да Ви одраскат по кожата и да образуват запотяване. Наистина добър подбор на материи са микрофибър, висококачествен полиестер, кашмир, ликра.

Бельо без шевове

Безшевното бельо става все по-желано от доста жени по света. Независимо, че до огромна степен не забелязваме шевовете по бельото, то много често те може да раздразнят кожата, а плюс това да направят и следи. Ето защо непременно като можете носете безшевно бельо, което е гладко и от 2-те страни и е особено удобно при носене на по-тесни дрехи.

Обгрижвайте бельото си

Подходящата грижа за Бельото ви е от изключително голямо значение за по-дълъг комфорт. Перете с прах за деликатни тъкани и непременно като можете на ръка. Четете етикетите и изпирайте на подходящата програма, ако използвате пералня машина. Дръжте го хубаво прегънато в гардероб с разделители или чекмеджета. Плюс това не носете прекалено дълго вашето бельо. Изхвърляйте захабеното rolex kellot си бельо, а не го дръжте в гардероба. Научно доказано е, че неминуемо след Шест месеца редовно използване бельото е задължително да се заменя с ново, като същото е валидно и за сутиените.