Categories
Uncategorized

5 съвета как ефективно да се обличат младите мъже

Закупуването на висококачествени и стилни дрехи за мъже може да изглежда огромно предизвикателство за повечето мъже. Тук сме направили подробно ръководство – изготвено от дизайнери и господа, което ще помогне по няколко различни начина – как точно да намерете мъжки дрех.

Нежният пол, е доказано, че са значително по-добри в този вид неща, ето защо момчета, слушайте! Ето 10 незаменими правила за пазаруване на мъжки дрехи:

1.Разгледайте каталозите за дрехи за мъже Главната крачка, ако наистина не сте разглеждали дрехи, е да се абонирате или да получите по съвсем друг вариант няколко каталога за мъжки дрехи. Това е най-точният начин да проучите какви мъжки дрехи се използват коректно и с какви мъжки дрехи ще изглеждате глупаво.

Направете си регистрация в интернет шопове и всеки друг онлайн каталог, който продава мъжки дрехиКупувайте мъдро
В случай, че намерите нещо, и тя ви харесва и е по мярка, вземете два броя, най-добре в различни цветове ( сайтове за онлайн пазаруване е възможно ефективно да са ви ползотворни, за да спестите финанси).

Като савет, ако търсуте мъжки анцузи, бихме дали сайта на Mexess, там може да се абонирате и следите предложенията.

Ако харесате дрехи в определен онлайн магазин или каталог, регистрирайте за техния списък с имейли, понеже именно там се показват повечето мъжки дрехи. Облеклото цветово неотрални най-често са по-безопасен залог от цветните и ще бъдат повече време във вашият гардероб; цветните панталони често не са от добрите идеи и почти невъзможно да се съчетаят.

2. Купете дрехи, които прилягат
Много лесно е да разберете, кога точно дрехите са твърде тесни. Не е необходимо да влизате във фитнес залата, за да изглеждате по-слаби в тях. Най-важното е да запомните, че ще изглеждате толкова едри, колкото дрехите ви. Ако размера на дрехите ви с два размера по-големи, дефакто ще изглеждате с 2 размера по-едри. Нито един не би желал това. Всички, даже и по-дебелите момчета, изглеждат сто пъти по-хубави с точния номер мъжки дрехи. Ризите наистина трябва да са плътно по тялото, без да по-широки на 1 и тесни на съвсем друго място, и главно трябва да са точни по раменете.

3. Изберете нюанси, които харесвате
Не гледайте това дали определен нюанс приляга отлично на вас. Голяма част от цветове прилягат добре на всички мъже, ако са подбрани правилно. Не купувайте розово или лилаво, ако случайно това казват дизайнерите – безсъмнение те са красиви багри, но също така са много неудобни, трудно се комбинира. За далеч по-лесно съчетаване, ако реално е важно за вашето тяло, само и единствено подберете 2-3 цвята и купете повечето си дрехи в именно тези нюанси.

4. Никога не носете всичко в тъмно черно
Този цвят не ви кара да бъдете по слаб. Единствено и само те кара да бъдеш точно така, сякаш нямаш други мъжки дрехи. Ако наистина облечете чисто черна риза, е забранено да облечете черни дънки. Ако мислите, че сте по-красиви така, напълно сте в грешка. Всъщност, не надявайте нито дори една горна и долна част в близки нюанси.

5, Не пренебрегвайте факта коланчетата и хубавите обувки.
Не слагайте кафяв колан с черни маратонки или обратно. Мъжете не бива да употребяват значителен брой аксесоари, бъдете сигурни че именно тези, които носите, изглеждат добре. (Трябва да знаете, че коланът е аксесоар, дори и да разполага с реална функция.) Всеки господин е препоръчително да има добър плосък черен кожен колан и комплект от красиви черни кожени обувки.
В крайна сметка, ето важно обобщение на всичко, от което се нуждаете:
Носене на дънки – най-добре средни или тъмни цветове, без кръпки или избелени, много моля! Не прекалено торбести и с липса на допълнителни джобове.
По-къси гащи и шорти за всекидневни дни.
Ризи с много копчета – за предпочитане е светлото, възможно е да се комбинират с носене на дънки.