Categories
Uncategorized

Как точно да се спрем на скъпоценности, които подобряват нашия вид

Пръстени и бижута се използват от стотици години за начин за подобряване на красотата ви. Пръстени и бижута доказват професията на човек.

Съществуват най-различни видове, от тези направени от природни и естествени компоненти например дърво и трева, до стилни направени накити, използващи скъпоценни метали и камъни. Бижутата се избират според повода за носене. Носенето на бижута се прилага от десетки години насам.
За късмет днес разполагаме с широка гама от различни стилове и гоям избор на бижута и накити. От евтините накити , които се създават от сребро или някакъв друг метал, до скъпо струващи диаманти, колиета, гривни и обеци във всеки възможен номер и форма.
Ето 5 препоръки относно избирането на бижута и накити, които е възможно да подобрят вашата лична визия
Колиета
Подобно на облеклото, различното дамско колие е възможно да действа визуално по различен начин на хората, които ви наблюдават. В случай, че сте по-малки и желаете да дадете чувството, че вие сте по-големи, е добре да изберете колиета, като те са значително дълги. Дамски колиета, които са с V-образна форма или Y-, реално могат ви накарат да станете по-високи. Точно тези форми и дължина ще придадат дължина на тялото и ще ви накарат да иамте вид на по-високи.
Дамски обеци
Обеците може да да действат на лицето ви да бъде по-красиво или точно обратното. Всичко зависи от структурата на лицето, можете да използвате различни варианти дамски обеци, за да дадете чар на точно определена част от лицето си. Към една стилна дамска рокля, сребърни обеци са чудесен завършек. Когато става дума за форми на лицето, става дума реално дали цието на човека са заоблени, правоъгълник, с овална форма или квадратни.
Стилни гривни и дамски пръстени
Много пъти, щом говорите или стоите, вашите ръце често са близко до лицето ви , така че е хубаво да намерете гривни и пръстените си, които да подхождат на вашето собствено тяло.
Също така, е много важно да имаме в предвид и как точно изглеждаме. Ако случайно сте ниски, в такъв момент големите красиви гривни биха могли да изглеждат много грозно, така че деликатните малки гривни е възможно да са това, от което имате нужда. От съвсем друга страна, ако сте по-големи или дори стандартни, може да изглеждате най-добре с широка гривна или 2-3 стилни гривни.
Ако случайно избирате дамски пръстени, е нужно да помислите за формата на пръста си. Много дълги и елегантни са или къси и големи? Без никакво значение кой точно от именно тези решения ще изберете, е много важно пръстена да минава и през кокала на пръста
В случай, че пръстите ви са много слаби и по-къси, тогава е нужно да изберете по-малки и красиви пръстени, понеже не трябва да дадете чар на късотата на пръстите. Дамските пръстени в кръгла форма изглеждат най-правилно. Ако наистина вие имате дълги пръсти, тогава по-широките пръсетени ще изглеждат най-хубаво върху вас.
Почти винаги запомнете,че щом носите бижута, е необходимо да избирате това, което харесвате! Избирането на накити, които ви харесват и чрез които се усещате добре, е идеалното допълнение към всяко едно стилно облекло.
Официални моменти
Даже и тези, които стандартно не използват накити, вадят бижутата си за тържествени поводи като важна сватба или юбилейно парти. Стилното облекло винаги е на 1-во местенце, щом сте на точно такъв празник, но бижутата почти винаги е негов партньор. Ето защо наложително е да обърнете специално внимание на това, което ще облечете и съответно да изберете бижута, които ще подхождат. Роклички без презрамки не се нуждаят от дамски колиета.
Небрежни накити
Ясно е, че не всяко едно бижу е възможно да се ползва за всеки повод. Наложително е ли за почти всеки повод да носим накити, обаче? Краткият отговор е не точно, а по-дългият отговор е, че може и трябва да изберете едно малко бижу, като то да подхожда на твоя облик, без голямо значение какъв е.