Categories
Uncategorized

С какво да комбинираме облеклото си

Всяка жена е добре запозната с последните тенденции в модата. Тоалетът е важна дума за жените, защото все пак допринася за тяхното излъчване и визия. По-ефирните, модерни и добре подбрани облекла ни карат не само да се чувстваме, но и да изглеждаме по-добре.

Да обаче дори и най-скъпият тоалет не струва абсолютно нищо ако не се комбинира с подходящи аксесоари. Те са точно този компонент от облеклото, който придава на една дама индивидуалност. При избора на подходящи аксесоари тя има пълна свобода и може да ги комбинира по всякакви стилове. С две думи – единствено и само по аксесоарите може да разберем дали една жена действително има добър вкус, стил и усещане за модата.

Знаете ли кой е най-явния признак на това, че на една жена ѝ липсва вкус? Неносенето на аксесоари естествено. Просто ги носете. Задължително е. Изборът им е направо безкраен. Те варират от шалове, колани и чанти до слънчеви очила, фиби, шапки, дълги чорапи, ръкавели и каквото още можете да ви дойде на ума. Както казахме – наистина голям избор. Единствено и само Вашето въображение би могло да постави граница.

За да бъдете модерни и забележими изобщо не е достатъчно просто да носите някакви аксесоари. Необходимо е да комбинирате най-удачните за Вашето облекло. Следователно трябва да се научите да подбирате правилно тези аксесоари към собствените си тоалети.

Бижутата – много подходящи са за бизнес облекла, елегантни костюми и рокли. Ежедневното облекло не може да се съчетае с бижута. Единствено изключение правят пръстените и обеците, които не сваляте.

При една официална рокля с дълбоко деколте спокойно може да си сложите колие и обеци и да комбинирате с подходяща гривна. Ако предпочитате злато – само с черни или бели дрехи. Цветът му е доста специфичен и си пасва единствено и само с по-неутрални цветове.

Дамските чанти. Кожените чанти с презрамка, без значение дали са или не лачени са стара и залязваща мода, но пък много дами ги купуват. Ако сте с по-елегантен тоалет – трябва ви малка дамска чанта за ръката. Ако я комбинирате и с ръкавели вече ефекта е страхотен.